Τηλέφωνο:  (+30) 2310304598

Η Gas Technic συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2024

Η Gas Technic συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2024

Η Gas Technic συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2024

Η Gas Technic θα συμμετάσχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2024, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Η έκθεση φιλοξενεί εταιρίες που πρωτοπορούν στην καινοτομία και παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα, προσελκύοντας επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο.

Θα σας παρουσιάσουμε τις πιο προηγμένες, οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης/ψύξης για κάθε χώρο και ανάγκη (Λέβητες Πετρελαίου και Αερίου, Αντλίες Θερμότητας, Εναλλάκτες Ανάκτησης Θερμότητας, Κλιματισμό, Φίλτρα, Αξεσουάρ κ.α.).

Η συμμετοχή της Gas Technic στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2024 αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρίας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων για τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Μείνετε συντονισμένοι!

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οποιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της GAS TECHNIC Ι.Κ.Ε., δικαιούχου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr.