Your Cart

Τηλέφωνο:  (+30) 2310304598

Οι συνεργασίες μας

Επίσημες συνεργασίες της Gas Technic με κύρος και δυναμική.

banner-warmhaus-gastechnic

Warmhaus

H δυναμική συνεργασία της Gas Technic με την Warmhaus ξεκίνησε το 2018.

Η Warmhaus ιδρύθηκε το 1996 και είναι θυγατρική της Beyçelik Holding, η οποία παράγει πάνελ θερμαντικά σώματα, λέβητες συμπύκνωσης υψηλής χωρητικότητας και θερμομονωτικά πάνελ.

Η Beyçelik Holding διαθέτει επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, του τουρισμού και της ασφάλισης και απασχολεί συνολικά περίπου 5.000 άτομα. Η Warmhaus έχει αναπτύξει ήδη εξαγωγές σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Gas Technic μέσω της συνεργασίας της με την Warmhaus, διεισδύει δυναμικά στην αγορά, προσφέροντας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό λύσεις φυσικού αερίου, τόσο σε επίπεδο οικιακής χρήσης όσο και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις με λέβητες μεγάλης ισχύος.

KD Navien

H Gas Technic ως Επίσημος Διανομέας, σας παρουσιάζει την στρατηγική συνεργασία της με τον οίκο KD Navien.

Ο Κορεάτικος κολοσσός ιδρύθηκε το 1978 και μέσα σε μια δεκαετία κατάφερε να ξεχωρίσει και να ηγηθεί ανάμεσα σε όλες τις Ασιατικές εταιρίες, όσον αφορά στην εξέλιξη και παραγωγή λεβήτων συμπύκνωσης και γενικότερα προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Σήμερα, η KD Navien κατασκευάζει τα κορυφαία προϊόντα σε επίπεδο ποιότητας, απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας στον κόσμο, εξάγοντας τα σε πάνω από 30 χώρες.

Η Gas Technic ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της το 2017, με στόχο τη διερεύνηση και την προώθηση όλης της γκάμας των Ευρωπαϊκών προϊόντων της KD Navien στην Ελληνική αγορά.

GasTechnic.gr-Navien-HQ
Atec gastechnic

Atec

H Gas Technic ως Επίσημος Διανομέας, σας παρουσιάζει την στρατηγική συνεργασία της με την Atec.

Ο οίκος Atec δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων απαγωγής καυσαερίων από το 1990. Ξεκινώντας από την Γερμανική αγορά, η Atec πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και εκτός Γερμανίας. Ξεκίνησε τις εξαγωγές το 1999 και μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί εξαγωγές σε 12 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Γαλλία, η Ελβετία και η Αυστραλία!

Η Gas Technic ξεκίνησε μέσα στο 2019 δυναμικά την παρουσία της και σε αυτόν τον τομέα, έχοντας για σύμμαχό της τον Γερμανικό οίκο Atec. Τα προϊόντα μας στον τομέα των συστημάτων απαγωγής καυσαερίων θα διατίθενται με το λογότυπο της «Gas Technic Heating for your Family», φέροντας ταυτόχρονα την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Atec.

BPS Clima

Η Gas Technic συνεχίζει και επεκτείνει το brand της με νέα προϊόντα εξαερισμού – κλιματισμού.

Η BPS ιδρύθηκε το 1968 και αρχικά ασχολήθηκε με τους αεραγωγούς και την εγκατάσταση θερμό-υδραυλικών συστημάτων, κατασκευή κλιματιστικών και θερμαντικών συσκευών. Το 2002 επεκτάθηκε στην περιοχή Carbonera (Treviso), σε βιομηχανική περιοχή 15.000m2, στην οποία συστεγάστηκαν τα τμήματα παραγωγής, τα τεχνικά τμήματα καθώς επίσης και τα εμπορικά τμήματα. Η παρουσία της BPS σήμερα επεκτείνεται σε 40 διαφορετικές χώρες, με το 85% της παραγωγής να προορίζεται για την εξαγωγή μέσω διανομέων και αντιπροσώπων στις διεθνείς αγορές, αποτελώντας επιβεβαίωση της Τεχνικής και Εμπορικής υποστήριξης την οποία η BPS είναι σε θέση να παράσχει στους πελάτες της.

Στα πλαίσια αυτά, η Gas Technic, με δεδομένη για ακόμα μια φορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων που προφέρει, έχει ξεκινήσει μια δυναμική συνεργασία με την BPS από το 2018, δίνοντας λύσεις τερματικών μονάδων θέρμανσης – ψύξης σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων νερού – αέρα.

bps-banner-page
Gas Technic Συνεργασίες Oxygen

Oxygen

Η Oxygen κατασκευάζει προηγμένους εναλλάκτες ανάκτησης θερμότητας. Η αποστολή της είναι να εξασφαλίσει ένα υγιές μικροκλίμα σε κάθε σπίτι.

Στόχος της Oxygen είναι να σπάσει τα στερεότυπα της αγοράς και να προσφέρει πιο έξυπνα, πιο αποδοτικά και πιο συμπαγή προϊόντα. Εμπνευσμένοι από τη φιλόδοξη στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, μαζί με την ομάδα του Πανεπιστημίου KTU, έχουν αναπτύξει συμπαγείς, εύκολους στην εγκατάσταση και εύχρηστους εναλλάκτες ανάκτησης θερμότητας, η οποίες ελέγχονται από έναν μοναδικό αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι εναλλάκτες ανάκτησης θερμότητάς τους κατασκευάζονται στη Λιθουανία και διατίθενται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άλλες συνεργασίες

H Gas Technic, από την ίδρυσή της στα τέλη του 2017 έως σήμερα, έχει καταφέρει να συνάψει μια σειρά από αξιόλογες συνεργασίες.

 Ο στόχος μας πάντα, είναι η αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών και των προϊόντων της Gas Technic, με τρόπο που να διασφαλίζονται ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για όλους εσάς!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια συνοπτική παρουσίαση όλων των συνεργασιών μας:

Trappex: Μαγνητικά Φίλτρα & Χημικά καθαρισμού εγκαταστάσεων Αγγλικής προέλευσης

domX: Ολοκληρωμένα συστήματα λογισμικού και υλικού για την έξυπνη διαχείριση ενέργειας στο σπίτι

Όμιλος Τενόρα Α.Ε.: Κλιματισμός TCL και Αντλίες Θερμότητας Midea από την «Αγήνωρ Α.Ε»

FG Europe: Κλιματισμός Midea, Fujitsu από τον όμιλο Φειδάκη

Ήρων: Υπηρεσίες Ενέργειας από την εταιρεία «Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε.»

Hitachi Europe: Κλιματισμός και Αντλίες Θερμότητας Hitachi

LG Business Solutions: Αντλίες Θερμότητας LG Greece

kampagnenbild_investoren

Είστε επαγγελματίας;

Η ομάδα της Gas Technic βρίσκεται πάντα δίπλα σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συνεργασίας και σύντομα ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.