Τηλέφωνο:  (+30) 2310304598

Gas Technic Climatherm 2022

Συμμετοχή της Gas Technic στη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Climatherm 2022

Συμμετοχή της Gas Technic στη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Climatherm 2022

H Gas Technic συμμετείχε γι’ακόμα μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Climatherm Energy 2022. Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη συστημάτων που συμβάλλουν στην ενεργειακή βελτιστοποίηση κτιρίων και συναφών εφαρμογών. Η επισκεψιμότητα στην έκθεση, δεδομένων των συνθηκών ήταν υψηλή και τηρήθηκαν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη COVID-19. Η παρουσία της Gas Technic στην έκθεση διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

Η Gas Technic παρουσίασε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους νέους λέβητες πετρελαίου Saturn LCB700 Μπλέ Φλόγας καθώς επίσης και στις αντλίες θερμότητας Hitachi νέας γενιάς. Επιλέον, παρουσιάστηκαν νέα μοντέλα λεβήτων φυσικού αερίου Warmhaus αλλά και αερολέβητες και fan coil Ιταλικής κατασκευής των οίκων BPS Clima και PST Clima. Ιδιαιτέρως θετική εντύπωση η νέα υπηρεσία της Gas Technic σε συνεργασία με τη DomX IoT Technologies, για την επιτήρηση και την απομακρυσμένη πρόσβαση των λεβήτων, για επαγγελματίες και για τους τελικούς καταναλωτές.

Η Gas Technic ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό στην επόμενη έκθεση της Climatherm Energy 2024!

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οποιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της GAS TECHNIC Ι.Κ.Ε., δικαιούχου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr.