Τηλέφωνο:  (+30) 2310304598

Συντήρηση Saturn - Navien LCB700

Συντήρηση Saturn – Navien LCB700 από τη Gas Technic

Συντήρηση Saturn - Navien LCB700 από τη Gas Technic

Το ετήσιο σέρβις είναι απαραίτητο για την επέκταση της ζωής και τη βέλτιστη λειτουργία των λεβήτων πετρελαίου συμπύκνωσης Μπλέ Φλόγας Saturn – Navien LCB700, με πρόσθετο προτέρημα τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και το τελικό κόστος.

Η Gas Technic προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργαζόμενους μηχανικούς και εγκαταστάτες να γνωρίσουν περισσότερα για τα προϊόντα μας και να διατηρούν ενημερωμένες τις δεξιότητές τους στη συντήρησή τους.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια των προϊόντων μας, μέσω τηλεφώνου στο 2310304598 ή με e-mail στο hello@gastechnic.gr.

GasTechnic.gr-Synthrhsh-Navien-LCB700-3

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οποιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της GAS TECHNIC Ι.Κ.Ε., δικαιούχου της ιστοσελίδας www.gastechnic.gr.